تاریخ انتشار: ۲۰:۲۳ - ۱۸ فروردين ۱۴۰۵
تعداد نظرات: ۳ نظر

 خط‌ونشان پرسپولیس؛ استقلال قهرمان شود شکایت می‌کنیم

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس مسئولان سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال را تهدید کرد که اگر استقلال را به عنوان قهرمان فصل بیست و پنجم لیگ معرفی کنند، به دادگاه عالی ورزش شکایت خواهند کرد.

 خط‌ونشان پرسپولیس؛ استقلال قهرمان شود شکایت می‌کنیمرویداد۲۴| پیمان حدادی مدیرعامل باشگاه پرسپولیس اصرار فراوانی به برگزاری ادامه رقابت های لیگ برتر و تعیین تکلیف قهرمان این بازی ها دارد

با این حال مخالفت ۱۲ تیم لیگ برتری و همچنین برگزاری رقابت های جام جهانی ۲۰۲۶ باعث شد تا درخواست حدادی فعلا اجرایی نشود و سازمان لیگ دنبال برنامه ای جایگزین باشد.

از این رو احتمال برگزاری ادامه رقابت ها پس از پایان جام جهانی ۲۰۲۶ تقویت شده است اما فدراسیون ناچار است تیم هایی را برای حضور در لیگ نخبگان فصل آینده معرفی کند. موضوعی که احتمال اعلام استقلال تهران و تراکتور را تقویت کرده است اما پیمان حدادی مدیرعامل پرسپولیس به شدت و با تندی با این احتمال مخالفت کرده است.

او به صراحت عنوان داشت در صورت اعلام این موضوع از سوی سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال به دادگاه عالی ورزش شکایت خواهد کرد و از این موضع هرگز کوتاه نخواهد آمد.

حدادی تهدید خود را به طور شفاف به گوش مدیران سازمان لیگ نیز رسانده و عنوان داشته با معرفی قهرمان زودهنگام یا اعلام اسم تیم های دیگر به عنوان نمایندگان باشگاه ها در فصل بعدی لیگ نخبگان آسیا احتمال کناره گیری از لیگ نیز وجود دارد.

حال باید دید سازمان لیگ با چنین تهدیدی چگونه خواهد توانست موضوع را مدیریت کند تا کمتر حاشیه ای متوجه مجموعه‌اش شود.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: پرسپولیس تهران
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۳۵ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۸
0
0
استقلال همیشه قهرمانه . حالا بعد تسلیت و تبریک و محکوم کردن آمریکا و بنر زدن و تو راهپیمایی هر شب شرکت کردن دیدی جام بهت نمیدن بعد اینکه تو 5 بازی آر 4 تا رو باختی و رده ششم هستی تمام خارجی هات که کل تیمت بودن رفتن داری گوز گوز میکنی . لنگ اگه این حکومت نباشه به فنا رفته ای . خخخخ
خالدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۲۱ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۸
0
0
برو بابا دوره جام اسنپی تمام شده
داوود
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۳۳ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۸
0
0
آخه آدم با اون مهر رو پیشونیت، کی الان فکر فوتباله
نظرات شما